vems beyin şifresi bulma programı

bu program sayesinde satın aldıgınız vems işletim sistemli beyinin şifresini unuttuysanız geri ögrenmenize yardımcı olacaktır.
unutmayınki satın aldıgınız her ürünün sahibi sizsiniz. her seri numarası için şahsınıza ait bir şifre vardır.
uygulamayı indirebilmek ve çalıştırabilmek için defender gerçek zamanlı korumayı kapatmanız gerekmektedir.
programın çalışması için bilgisayarınızda dotnet 8 windows paketi kurulu olmalıdır.

Ekli dosyalar

• vems password recover wpf.exe
    861.7 KB · Görüntüleme: 141

Krmskıms

Aktif üye
10/2/25
5
Şifreyi buldu ama yine hatalı olduğunu söyülüyor şifrenin acaba başka bir çözümü varmıdır

ÖZER ECUHARD KARTAL

Forum sahibi
Yönetici
30/10/22
228
Şifreyi buldu ama yine hatalı olduğunu söyülüyor şifrenin acaba başka bir çözümü varmıdır
bugune kadar tüm şifreleri sıkıntısız buldu şifreyi bulduktan sonra sorar eklensinmi diye evet diyiceksiniz ardından vemsi kapatıp accaksınız direk baglancak kendisi bukadar. hangi pc den bulursanız o pc de sadece acılır.

Krmskıms

Aktif üye
10/2/25
5
bugune kadar tüm şifreleri sıkıntısız buldu şifreyi bulduktan sonra sorar eklensinmi diye evet diyiceksiniz ardından vemsi kapatıp accaksınız direk baglancak kendisi bukadar. hangi pc den bulursanız o pc de sadece acılır.
Yok hocam hayır şifreyi buluyor eklensin mi diyor evet diyorum kapatıp açıyorum yinede şifre hatalı diyor acaba kablodamı bişey var yoksa başka bişey mi anlayamadım kendim manuel de denedim öyle de olmadı

Krmskıms

Aktif üye
10/2/25
5
Vemsin tüm stabil sürümlerinide indirdim tektek denedim belki ondandır diye

Krmskıms

Aktif üye
10/2/25
5
Görsellerini iletiyim

Ekli dosyalar

• 52857a4b-5cbe-444e-956c-021d60e2f8bd.jpeg
    52857a4b-5cbe-444e-956c-021d60e2f8bd.jpeg
    333.5 KB · Görüntüleme: 17
  • b2be6b35-b25d-41cd-8193-8fb49696eff5.jpeg
    b2be6b35-b25d-41cd-8193-8fb49696eff5.jpeg
    630.5 KB · Görüntüleme: 17
Geri