Vems Türkçe uygulama indirme link

Program %100 olmasada önemli kısımları türkçeye çevirilmiştir.
Stabil ecularla bire bir uyumlu şekilde çalışmaktadır.
Dosya türkçe yama dosyası olup vems kurulduktan sonra üzerine kurulmaktadır.
VemsTune-Install-2016-06-06.exe sürümü ile birlikte çalışmaktadır.
ilk olarak vemsi kurup ardından türkçe yamayı kurup normal bir şekilde vemse giriceksiniz.
türkçe dil dosyasını yüklerken pencere kendiliginden açılıp kendi yüklemesini hızlı şekilde yapıp kendisi kapanacaktır.
işlem bukadar.
eksik veya hatalı kısımlar varsa konu altına mesaj atabilirsiniz.

1735041722542.png

1735041760375.png1735041778039.png1735041801041.png

Ekli dosyalar

• VemsTune Türkçe.exe
    4.3 MB · Görüntüleme: 499
Son düzenleme:

kejjak

Yeni üye
14/6/24
3
Yaptığınız çalışma güzel olmuş ellerinize sağlık böyle bir proje aklımda hep vardı ilk yapan siz oldunuz teşekkür ederiz. Şuanda Elimde Extreme ecu olduğu için tam verimli kullanamıyorum firmware versiyonu 1.2.11 olduğu için fakat yakın bir zamanda sizin ecunuzdan da satın alıp tam yamayla kullanmak istiyorum. Yamayla alakalı bir kaç yerde problem fark ettim onları da hemen paylaşıyorum. Yakıt ve avans haritaları seçeneklerinde problem var fotoğraf olarak paylaşıyorum. Yakıt tablosunda Kpa veya Tps seçili olduğunda bir problem yok fakat ateşleme ve afr tablosu Kpa seçili olursa sadece Tps olanları açılıyor. Tps seçili olursa hepsi açık hale geliyor.

hata 1.jpghata 2.jpghata 3.jpg

Son düzenleme:

ÖZER ECUHARD KARTAL

Forum sahibi
Yönetici
30/10/22
228
Yaptığınız çalışma güzel olmuş ellerinize sağlık böyle bir proje aklımda hep vardı ilk yapan siz oldunuz teşekkür ederiz. Şuanda Elimde Extreme ecu olduğu için tam verimli kullanamıyorum firmware versiyonu 1.2.11 olduğu için fakat yakın bir zamanda sizin ecunuzdan da satın alıp tam yamayla kullanmak istiyorum. Yamayla alakalı bir kaç yerde problem fark ettim onları da hemen paylaşıyorum. Yakıt ve avans haritaları seçeneklerinde problem var fotoğraf olarak paylaşıyorum. Yakıt tablosunda Kpa veya Tps seçili olduğunda bir problem yok fakat ateşleme ve afr tablosu Kpa seçili olursa sadece Tps olanları açılıyor. Tps seçili olursa hepsi açık hale geliyor.

Ekli dosyayı görüntüle 297Ekli dosyayı görüntüle 298Ekli dosyayı görüntüle 299
Evet yakında güncelleme çıkarıp düzeltirim başka varsa bildirin teşekkürler

yasaroto

Yeni üye
6/2/25
1
merhaba kolay gelsin programı yükledim ama açılışta ecu hart yazıyor ama yazılar gene yabancı

Geri