STABİL V8 ECU BAĞLANTİ DİAGRAMI

RoadRunnerGsi

Yeni üye
7/1/23
1
Abi selamlar,senin bu beyinden almayı düşünüyorum.Wideband 4.9u nereye bağlıyoruz tam olarak?

ÖZER ECUHARD KARTAL

Forum sahibi
Yönetici
30/10/22
228
Kodlamak mı gerekiyor o çıkışı ? Birde krank sensörü olarak Tofaş'ın hangi sensörünü tercih ediyorsunuz ?
tabikide neyi nereye baglarsan programdan oraya kodlamazsan beyin hangi çıkışı nasıl kullanacagını bilemez
  • benzin pompası
  • ana röle
  • enjektör çıkışları
  • ateşleme çıkışları
  • rölanti valfi
  • vanos
  • launch
  • antilag
bunları bagladıgın yerleri not alıp yazılımdan ayarlamalısın.

tofaş sensörü olarakta tercih ettigimiz model araca göre değişiyor tüm modeller beyinle uyumlu

Mustafaa

Yeni üye
20/6/24
1
tabikide neyi nereye baglarsan programdan oraya kodlamazsan beyin hangi çıkışı nasıl kullanacagını bilemez
  • benzin pompası
  • ana röle
  • enjektör çıkışları
  • ateşleme çıkışları
  • rölanti valfi
  • vanos
  • launch
  • antilag
bunları bagladıgın yerleri not alıp yazılımdan ayarlamalısın.

tofaş sensörü olarakta tercih ettigimiz model araca göre değişiyor tüm modeller beyinle uyumlu
Selam şuan araç değişikliğinden dolayı senden aldığım beyni ca18 motora bağlamayı planlıyorum 4 kablolu bir sensör kullanıyormuş acaba bunu direkt senden aldığım beyin ile adapte edebilirmiyim yoksa krank için harici bir sensör alıp dişlimi yapmalıyım

ÖZER ECUHARD KARTAL

Forum sahibi
Yönetici
30/10/22
228
Selam şuan araç değişikliğinden dolayı senden aldığım beyni ca18 motora bağlamayı planlıyorum 4 kablolu bir sensör kullanıyormuş acaba bunu direkt senden aldığım beyin ile adapte edebilirmiyim yoksa krank için harici bir sensör alıp dişlimi yapmalıyım
ca18 in orjinal cas sistemini bizim beyinlerimizle direk uyumlu şekilde çalışmaktadır.

ÖZER ECUHARD KARTAL

Forum sahibi
Yönetici
30/10/22
228
Tam olarak cas sistemindeki kabloları nasıl bağlamalıyım
Sinyal+
12V+ Switched
360X Home+
4X Trigger+
Biraz araştırdım kablo şemaları bu şekilde

Son düzenleme:

MustafaB18C

Yeni üye
10/11/24
1
Abi selamlar genç bir kardeşin olarak bu camiada daha yeni bir yanlışım olursa affola aracım honda ek3 b18c vtec makinaya sahibim makinemde ufak tefek extralar olduğu için artık sıradaki aşama harici beyin bütçem kısıtlı olduğu için pnp ecu taraftarıyım araştırdığımda stabil ecu adlı ürününüzü buldum sorum şudur b18c kodlu makineme göre ayarlanıp pnp yapılabilir mi yapılabilirse nasıl bir yol izlemem gerekir? Cevaplarınız için teşekkürler ederim

Geri