wideband özelligi yokAbi selamlar,senin bu beyinden almayı düşünüyorum.Wideband 4.9u nereye bağlıyoruz tam olarak?
Farketmez tercih edilen şekil budur fakatEski diagram da roleye sadece kontaktan enerji vererek devreye sokuyordunuz suan şase vermişssiniz beyinde fark nedir?
Kodlamak mı gerekiyor o çıkışı ? Birde krank sensörü olarak Tofaş'ın hangi sensörünü tercih ediyorsunuz ?Farketmez tercih edilen şekil budur fakat
tabikide neyi nereye baglarsan programdan oraya kodlamazsan beyin hangi çıkışı nasıl kullanacagını bilemezKodlamak mı gerekiyor o çıkışı ? Birde krank sensörü olarak Tofaş'ın hangi sensörünü tercih ediyorsunuz ?
Selam şuan araç değişikliğinden dolayı senden aldığım beyni ca18 motora bağlamayı planlıyorum 4 kablolu bir sensör kullanıyormuş acaba bunu direkt senden aldığım beyin ile adapte edebilirmiyim yoksa krank için harici bir sensör alıp dişlimi yapmalıyımtabikide neyi nereye baglarsan programdan oraya kodlamazsan beyin hangi çıkışı nasıl kullanacagını bilemez
bunları bagladıgın yerleri not alıp yazılımdan ayarlamalısın.
- benzin pompası
- ana röle
- enjektör çıkışları
- ateşleme çıkışları
- rölanti valfi
- vanos
- launch
- antilag
tofaş sensörü olarakta tercih ettigimiz model araca göre değişiyor tüm modeller beyinle uyumlu
ca18 in orjinal cas sistemini bizim beyinlerimizle direk uyumlu şekilde çalışmaktadır.Selam şuan araç değişikliğinden dolayı senden aldığım beyni ca18 motora bağlamayı planlıyorum 4 kablolu bir sensör kullanıyormuş acaba bunu direkt senden aldığım beyin ile adapte edebilirmiyim yoksa krank için harici bir sensör alıp dişlimi yapmalıyım
Tam olarak cas sistemindeki kabloları nasıl bağlamalıyımca18 in orjinal cas sistemini bizim beyinlerimizle direk uyumlu şekilde çalışmaktadır.
Tam olarak cas sistemindeki kabloları nasıl bağlamalıyım
Sinyal+
12V+ Switched
360X Home+
4X Trigger+
Biraz araştırdım kablo şemaları bu şekilde